Η εταιρεία μας

 

Ποιοι είμαστε:

fancy

 

Εδραιωμένοι χρόνια στον χώρο των λουλουδιών στην περιοχή του Αγρινίου και γενικότερα της Δυτικής Ελλάδας η Fancy Flowers δημιουργήθηκε από τρεις έμπειρους ανθοπώλες με πολύχρονη πείρα στον χώρο του ανθοπωλείου. Το 2007 έχοντας παρατηρήσει τις ελλείψεις για φρέσκα και ιδιαίτερα λουλούδια στην περιοχή του Αγρινίου και γενικότερα της Δυτικής Ελλάδας ιδρύσαμε την Fancy Flowers, εταιρεία χονδρικής πώλησης λουλουδιών εισαγόμενων από όλο τον κόσμο.

Η χονδρική πώληση γίνεται κατά μεγάλο ποσοστό με λουλούδια εισαγόμενα από την Ολλανδία. Εισάγουμε λουλούδια από τα πιο κοινά (τριαντάφυλλα) έως και τα πιο ιδιαίτερα ανάλογα με τις απαιτήσεις των περιστάσεων. Η συνεργασία πραγματοποιείται με επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται μόνο για αγορά χονδρικής.

 

 

 

 

Δίκτυα διανομής:

 

 

Από το 2007 μέχρι σήμερα καταφέραμε και δημιουργήσαμε ένα σοβαρό και γρήγορο δίκτυο διανομής χονδρικής πώλησης λουλουδιών στην περιοχή του Αγρινίου καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας : του νομού Αιτωλοακαρνανίας (Αγρίνιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτο), του νομού Πρεβέζης (Πρέβεζα) , του νομού Άρτας (Άρτα) και του νομού Λευκάδας (Λευκάδα). Πρόθεση μας και κύριος στόχος μας είναι και η περαιτέρω διεύρυνση των πωλήσεων μας και διοχέτευσης λουλουδιών σε όσων το δυνατόν περισσότερα μέρη της Ελλάδας με προτεραιότητα πάντα την γρήγορη και αξιόπιστη παραλαβή καθώς και την διατήρηση της φρεσκάδας των εισαγόμενων λουλουδιών.


Δεν ξεχνάμε όμως και επενδύουμε και στην εγχώρια αγορά. Συνεργαζόμαστε με επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και σας παρέχουμε τις καλύτερες ποιότητες της εγχώριας αγοράς και πάντα με γνώμονα την εποχικότητα , την φρεσκάδα και όσο τον δυνατόν στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έτσι στηρίζουμε την εγχώρια αγορά διατηρώντας άρτια καλές σχέσεις με τους προμηθευτές μας.

  

 

Σκεπτόμενοι τον ανταγωνισμό και την μέγιστη ικανοποίηση των αναγκών σας δεν καθησυχαζόμαστε. Παρακολουθώντας συνέχεια εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα , σε Ιταλία και Ολλανδία ενημερωνόμαστε για νέα προϊόντα και για την εκάστοτε πορεία του ρεύματος της παγκόσμιας αγοράς. Έτσι πετυχαίνουμε την άριστη συνεργασία των πελατών μας δημιουργώντας συνέχεια νέες ιδέες και προτάσεις συμβαδίζοντας πάντα με το ρεύμα της εποχής. Από το 2007 η διατήρηση των πελατών μας αγγίζει το 100% αφού η δημιουργία νέων πελατών μετατρέπεται σε δημιουργία μόνιμων πελατών κατέχοντας από τα πιο σταθερά πελατολόγια της αγοράς.

Βασιζόμενοι στο τρίπτυχο εξυπηρέτηση-ποιότητα-ανταγωνισμό προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα και βασιζόμενοι σε αυτό το τρίπτυχο γινόμαστε όλο και πιο ανταγωνιστικοί με διαρκής ενημέρωση. Τα λουλούδια μας φτάνουν φρέσκα στο ανθοπωλείο σας ελαχιστοποιώντας οποιαδήποτε απώλεια χάρη στο δίκτυο διανομής μας. Προτεραιότητά μας είναι η ποιότητα εισαγωγής καθώς και η ποιότητα παράδοσης στο χώρο σας.