Όνομα χρήστη
Κωδικός
 

Βρισκόσαστε στην σελίδα της παραγγελίας λουλουδιών χονδρικού εμπορίου της Fancy Flowers από την Ολλανδία. Από πάνω βλέπετε το πεδίο εισόδου (login) στο οποίο εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Τον κωδικό πρόσβασης και το όνομα χρήστη τον προμηθεύστε από εμάς. Ο τρόπος που τον προμηθεύεστε είναι πολύ απλός.

Πηγαίνετε στο πεδίο επικοινωνία και στέλνοντας μας e-mail η τηλεφωνώντας μας σας δίνουμε τους προσωπικούς σας κωδικούς. Επίσης μπορείτε να προμηθευτείτε τους κωδικούς σας συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οι κωδικοί εισόδου είναι μοναδικοί για κάθε χρήστη. Η συνεργασία μας γίνεται μόνο με πελάτες που ενδιαφέρονται για αγορά χονδρικής.

Πως λειτουργουμε

Login

Smiley face  Εφόσον σας δώσουμε τους κωδικούς και τους εισάγετε στο πεδίο εισόδου (login) μεταφέρεστε στο e-shop Ολλανδικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε.

Smiley face  Μέσα στο e-shop θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες ποικιλίες λουλουδιών που διαθέτουμε από το A-Z καθώς και τις διαθέσιμες ποσότητες και τιμές ανά μονάδα.

Παραγγελία

Smiley face  Κατά την είσοδο στο e-shop βλέπετε όλα τα διαθέσιμα είδη την ποσότητα και την τιμή μονάδας.

Smiley face  Κλικάροντας στα είδη που επιθυμείτε δημιουργείτε την παραγγελία την οποία θα παραλάβετε στο κατάστημά σας.

Smiley face  Οι παραγγελίες πραγματοποιούνται μόνο από Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη.

Παραλαβή

Τα προϊόντα που παραγγείλατε φτάνουν στην επιχείρησή σας την Δευτέρα σε άριστη κατάσταση και ολόφρεσκα. Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας.

Πληρωμή

Εφόσον γίνει η παραγγελία μέχρι και την Τετάρτη η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται την Πέμπτη μέχρι τις 12 η ώρα με κατάθεση χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.